Фото: Промо
Фото: Промо

Битеф фестивал и колектив Кишобран огранизују 30. августа од 19 часова велико летње дружење у бару Спрат (Цетињска 15), под називом Bitef & Kišobran After Work Мatineе. Овим дружењем означићемо почетак продаје улазница за овогодишње издање фестивала!

Уз освежење и звуке које бира проверена Кишобранова екипа, посетиоци ће бити у прилици да се упознају са фестивалским тимом, да из прве руке добију препоруке за 57. Битеф и обезбеде карте по ценама сниженим за 20%.

„С обзиром на то да је септембар традиционално месец великих Битефових активности које воде ка фестивалу, желели смо да искористимо последње дане августа за опуштено дружење са пријатељима и сарадницима, као и свим љубитељима позоришта“, наводе из Битефовог тима. „Како већ недељама уназад влада велико интересовање за улазнице за овогодишњи програм, одлучили смо да овим дружењем обележимо и почетак продаја улазница. Због тога смо за стару Битефову публику, као и за све оне који се тек упознају са фестивалом, обезбедили специјални попуст од 20 посто.“

Улаз на матине је слободан, а осим промотивне продаје улазница, посетиоце Спрата очекују и бројна изненађења.

Више информација о продаји улазница за овогодишњи Битеф можете да пронађете овде