FESTIVALSKI PRES CENTAR:

Festivalski pres centar i ove godine otvoren je na prvom spratu MTS dvorane (Trg Nikole Pašića). Ovde možete dobiti sve neophodne informacije o radu festivala, programu, gostima i ostalim festivalskim dešavanjima. Festivalski pres centar otvoren je i za rad novinarki i novinara, uz besplatnu internet konekciju i osveženje, a ovde se mogu preuzeti i  novinarske akreditacije. Deo pres centra je i blagajna na kojoj se mogu kupiti ulaznice u periodu od 11 do 15 časova.

Radno vreme:

  • od 11. do 30. septembra: od 11 do 17 časova (svim danima, osim nedeljom)
  • od 2. do 10. oktobra: od 11 do 19 časova (svim danima)

AKREDITACIJE:

Festivalske akreditacije omogućuju vam da pratite glavni, kao i brojne prateće programe festivala. Formular za akreditovanje nalazi se na ovom linku, a rok za akreditovanje je 20. septembar.

Kada je reč o glavnom programu, festivalski tim trudiće se da akreditovanim medijima obezbedi ulaz na sve predstave. Nakon smeštanja publike sa kupljenim ulaznicama, potrudićemo se da sve vas udobno smestimo kako biste mogli da uživate u predstavama. Osim toga, tokom trajanja festivala, a u skladu sa mogućnostima, pozvaćemo vas da prisustvujete i određenom broju generalnih proba. Informacije o tome slaćemo vam u jutarnjim časovima, kako bi svi zainteresovani imali dovoljno vremena da se prijave.

Kada je reč o pratećem programu, akreditovani mediji mogu da prate sve sadržaje. Jedini izuzetak je program Cirkobalkana, pa ukoliko želite da pogledate neku od predstava, javite se pres službi na dole navedene kontakte, najkasnije dan ranije u odnosu na igranje predstave, kako bismo vam izašli u susret.

FOTO / VIDEO:

Protokol za fotografisanje odnosno snimanje predstava biće dostavljen akreditovanim medijima pre početka festivala. Za sve predstave biće precizno naznačena pravila fotografisanja premijernih izvođenja i/ili generalnih proba. Tamo gde je fotografisanje i snimanje zabranjeno, možete da iskoristite festivalske fotografije koje će biti dodavane u folder sa pres materijalima
 
PRES MATERIJALI:

Svi promotivni materijali, fotografije i informacije koje mogu da vam koriste za izveštavanje o predstavama nalaze se na ovom linku. Tu će se nalaziti promotivne fotografije dobijene od strane trupa, kao i naše fotografije nastale na Bitefu, koje će biti dodavane iz dana u dan. Molimo vas, vodite računa o adekvatnom potpisivanju fotografija, tamo gde je to naznačeno. Osim toga, akreditovani mediji dobiće i raspored svih događaja festivala, napravljen po danima.
 
INTERVJUI:

Sve zahteve možete slati pres službi festivala, putem nekog od dole navedenih kontakata. Za bilo kakvo dodatno pitanje, stojimo vam na raspolaganju! 

MLADEN SAVKOVIĆ
PR menadžer i koordinator pres službe
mejl: [email protected]
Mob. telefon: +381 64 94 28 350

SLAVICA HINIĆ
PR menadžerka
mejl: [email protected]
Telefon: +381 11 33 46 160
Mob. telefon: +381 69 899 24 16

Video i galerije slika

57. Bitef - Svečano zatvaranje

57. Bitef - Svečano zatvaranje

57. Bitef - Wakatt

57. Bitef - Wakatt

57. Bitef - #Jeanne

57. Bitef - #Jeanne

57. Bitef - Raspevana mladost

57. Bitef - Raspevana mladost