Foto: Promo
Foto: Promo

Bitef festival i kolektiv Kišobran ogranizuju 30. avgusta od 19 časova veliko letnje druženje u baru Sprat (Cetinjska 15), pod nazivom Bitef & Kišobran After Work Matinee. Ovim druženjem označićemo početak prodaje ulaznica za ovogodišnje izdanje festivala!

Uz osveženje i zvuke koje bira proverena Kišobranova ekipa, posetioci će biti u prilici da se upoznaju sa festivalskim timom, da iz prve ruke dobiju preporuke za 57. Bitef i obezbede karte po cenama sniženim za 20%.

„S obzirom na to da je septembar tradicionalno mesec velikih Bitefovih aktivnosti koje vode ka festivalu, želeli smo da iskoristimo poslednje dane avgusta za opušteno druženje sa prijateljima i saradnicima, kao i svim ljubiteljima pozorišta“, navode iz Bitefovog tima. „Kako već nedeljama unazad vlada veliko interesovanje za ulaznice za ovogodišnji program, odlučili smo da ovim druženjem obeležimo i početak prodaja ulaznica. Zbog toga smo za staru Bitefovu publiku, kao i za sve one koji se tek upoznaju sa festivalom, obezbedili specijalni popust od 20 posto.“

Ulaz na matine je slobodan, a osim promotivne prodaje ulaznica, posetioce Sprata očekuju i brojna iznenađenja.

Više informacija o prodaji ulaznica za ovogodišnji Bitef možete da pronađete ovde