Koje lične podatke skupljamo od posetioca naše web stranice?

Kada se registrujete na našoj stranici, prema potrebi, biće Vam zatraženo da unesete ime, e-mail adresu, poštansku adresu, telefonski broj ili druge podatke kako bismo vam olakšali korišćenje usluga.

Kada prikupljamo podatke?

Prikupljamo podatke prilikom registracije, prijave na newsletter, ispunjavanja obrazaca ili unosa podataka na našim stranicama.

Kako koristimo vaše podatke?

Vaše podatke koje prikupljamo prilikom registracije, prijave na newsletter, ispunjavanja anketa ili pregleda stranica koristimo u sledeće svrhe:

 • za personalizaciju korisničkog iskustva, te kako bi omogućili dostavu sadržaja i ponude za koje ste zainteresirovani,
 • za unapređenje naših stranica kako bi vam bolje služile,
 • kako biste nam omogućili da vam pružimo bolju uslugu prilikom odgovora na pitanja korisničkoj podršci,
 • za administraciju nagradnih konkursa, promocija, anketa ili drugih stranica,
 • za slanje elektronske pošte, obaveštenja o našim programima, pozivima na događaje ili drugih proizvoda i usluga.

 

Kako štitimo podatke o posetiocima?

Naše web stranice su redovno kontrolišu kako bi se izbegli sigurnosni propusti i poznate povrede sustava kako bi Vaša poseta bila što sigurnija.

Redovno koristimo malware scanning i usklađeni smo sa PCI-DSS standardom.

Vaši lični podaci čuvaju se iza osigurane mreže te su isključivo dostupni samo ograničenom broju osoba koje imaju posebna prava pristupa takvim sistemima, te su dužni čuvati informacije tajnima. Osim toga, sve osetljive informacije koje nam dostavljate su šifrirane pomoću Transport Layer Security (TLS) tehnologije.

Provodimo niz sigurnosnih mera kada korisnik podnese nalog, podnosi ili pristupa svojim podacima radi održavanja sigurnosti vaših ličnih podataka.

Koristimo li "kolačiće"?

Da. Kolačići su male datoteke koje stranica ili njegov davalac usluga prenosi na tvrdi disk vašeg računara putem web browsera (ukoliko mu dopustite), a koji omogućuje web stranici ili pružaocu usluga prepoznavanje vašeg ​​browsera, te zadrže i zapamte određene informacije. Na primer, mi koristimo kolačiće kako bi nam pomogli da vam servisiramo pravu jezičku verziju. Oni se, takođe, koriste kako bi nam pomogli u razumevanju Vaših zahteva na prethodnoj ili trenutnoj aktivnosti na stranici, što nam omogućava pružanje boljih usluga za vas. Kolačiće, takođe, koristimo za pomoć pri prikupljanju sveobuhvatnih podataka o prometu na stranici i interakciji, a sve kako bismo mogli da Vam ponudimo bolje korisničko iskustvo i alate u budućnosti.

Mi koristimo kolačiće za:

 • pomoć pri snimanju i obradi vaše liste želja
 • razumevanje i spremanje korisničkih postavki u svrhu budućih poseta,
 • prikupljanje sveobuhvatnih podataka o prometu i interakcijama na stranici kako bi ponudili bolje korisničko iskustvo i alate u budućnosti. Takođe možemo koristiti usluge pouzdane treće strane koji prate te podatke i naše potrebe.

Možete odabrati da Vas Vaš računar upozori svaki put kada je kolačić poslat ili možete izabrati da isključite sve kolačiće. Možete to učiniti kroz postavke web pretraživača (poput Internet Explorera). Svaki pretraživač je malo drugačiji, pa pogledajte u meniju "Pomoć" vašeg pretraživača kako bi naučili ispravan način izmene vaših kolačića.

Ako korisnik onemogući kolačiće u svom pregledniku:

ako onemogućite kolačiće, neke opcije biće onemogućene. To će isključiti neke od opcija koje čine vaše korisničko iskustvo na našim stranica učinkovitijim, pa se može desiti da neke od naših usluga neće raditi ispravno.

Objava prema trećim stranama

Ne prodajemo, trgujemo ili na drugi način prenosimo trećim licima vaše lične podatke.

Linkovi trećih strana

Povremeno, prema vlastitom nahođenju, možemo uključiti ili ponuditi proizvod ili uslugu trećeg lica na našim stranicama. Stranice trećih lica imaju odvojena i nezavisne pravila o privatnosti. Stoga nemamo odgovornost za sadržaj i aktivnosti na tim stranicama. Ipak, želimo zaštititi integritet naše stranice i dobrodošle su bilo kakve povratne informacije o tim stranicama.

Google

Zajedno s dobavljačima (trećim licem), kao što je Google koristimo kolačiće te strane (kao što su Google Analytics kolačići) kako bi se sastaviti podatke o korisnikovoj interakciji s funkcijama usluga na našim web stranicama.

Pristajemo na sledeće:

 • korisnici mogu posetiti našu stranicu anonimno,
 • nakon što smo izradili pravila o privatnosti, dodaćemo link na njih na našoj početnoj stranici ili na prvoj značajnoj stranici nakon ulaska na naše web stranice,
 • naš link na Izjavu o privatnosti uključuje reč "privatnost" i može se lako naći na gore navedenoj stranici.

Korisnici će biti obavešteni o svim promenama politike privatnosti na našoj stranici u Izjavi o privatnosti. Korisnici mogu promijeniti svoje osobne podatke putem:

 • e-maila,
 • prijavom na sopstveni račun (nalog),
 • razgovora sa nama ili slanjem upita.

Kako naša stranica obrađuje signale koji se ne smiju pratiti?

Poštujemo signale koji se ne smiju pratiti i ne pratimo, postavljamo kolačiće ili koristimo za oglašavanje kada je postavljen „Ne Prati“ (DNT) mehanizam preglednika.

Da li naše stranice dopuštaju praćenje ponašanja treće strane?

Važno je napomenuti da dopuštamo praćenje ponašanja treće strane.

ZAŠTITA OD SPAM-A

Mi prikupljamo vašu e-mail adresu radi:

 • slanja informacija, odgovora na upite, i/ ili bilo kakve zahteve ili pitanja,
 • možda ćemo vam slati dodatne informacije vezane uz vašu listu želja,
 • promocije putem e-mail liste ili za buduće slanje e-maila našim korisnicima nakon što je izvršena prvotna transakcija.

U skladu sa zakonskim propisima pristajemo na sledeće:

 • nećemo koristiti lažne ili obmanjujuće teme ili e-mail adrese,
 • identifikovati poruku kao oglas na neki prihvatljiv način,
 • uključiti fizičku adresu našeg sedišta I prostora održavanja programa,
 • ispoštovati brzo zahteve za ne-uključivanje/odjavu,
 • dopustiti korisnicima odjavu pomoću linka na dnu svakog e-maila.

Ako se u bilo koje vrijeme želite odjaviti od primanja budućih e-mail-ova, sledite uputstva na dnu svakog e-maila, a mi ćemo vas odmah ukloniti iz korespondencija.

KONTAKTIRAJTE NAS

Ako postoje bilo kakva pitanja u vezi ove izjave o privatnosti možete nam se obratiti koristeći podatke u nastavku.

Bitef
Terazije 29 / I, 10000 Beograd , Srbija
{mail:[email protected]}