АКРЕДИТАЦИЈЕ: Фестивалске акредитације омогућују вам да пратите главни, као и бројне пратеће програме фестивала.
- Када је реч о главном програму, улаз је уз акредитације могућ на све представе, а ми ћемо се потрудити да све вас удобно сместимо како бисте могли да уживате у представама.
- Осим тога, наредних дана у складу са могућностима, позваћемо вас да присуствујете и одређеном броју генералних проба. Информације о томе слаћемо вам у јутарњим часовима, како би сви заинтересовани имали довољно времена да се пријаве.
- Када је реч о пратећем програму, акредитовани медији могу да прате све садржаје. Једини изузетак је програм Циркобалкана, па уколико желите да погледате неку од представа, јавите нам се најкасније дан раније у односу на играње представе, како бисмо вам изашли у сусрет. 
 
ФОТО / ВИДЕО: Протокол за фотографисање односно снимање представа шаљемо вам у прилогу мејла. За све представе прецизно су назначена правила фотографисања премијерних извођења или генералних проба. Тамо где је фотографисање и снимање забрањено, можете да искористите фестивалске фотографије које ће бити додаване у фолдеру са прес материјалима. 
 
ПРЕС МАТЕРИЈАЛИ: Сви промотивни материјали, фотографије и информације које могу да вам користе за извештавање о представама налазе се на овом линку. Ту су промотивне фотографије добијене од стране трупа, као и наше фотографије настале на Битефу, које ће бити додаване из дана у дан. Молимо вас, водите рачуна о адекватном потписивању фотографија, тамо гђе је то назначено. Осим тога, шаљемо вам и распоред свих догађаја, направљен по данима.
 
ИНТЕРВЈУИ: Све захтеве можете слати одговором на овај мејл или позивом на неки од контакт телефона. 
 
За било какво додатно питање, стојимо вам на располагању! 

МЛАДЕН САВКОВИЋ
ПР и координатор прес службе
мејл: [email protected] 
Моб. телефон: +381 64 94 28 350

СЛАВИЦА ХИНИЋ
ПР и протокол менаџерка
мејл: [email protected]
Телефон: +381 11 33 46 160
Моб. телефон: +381 69 899 24 16

Видео и галерије слика

56Битеф22: Затварање

56Битеф22: Затварање

ИЕТМ: Излет у Нови Сад

ИЕТМ: Излет у Нови Сад

56Битеф22: “Свет без жена“ и “Др Ауслендер“

56Битеф22: “Свет без жена“ и “Др Ауслендер“

56Битеф22: (Није) крај света

56Битеф22: (Није) крај света