ФЕСТИВАЛСКИ ПРЕС ЦЕНТАР:

Фестивалски прес центар и ове године отворен је на првом спрату МТС дворане (Трг Николе Пашића). Овде можете добити све неопходне информације о раду фестивала, програму, гостима и осталим фестивалским дешавањима. Фестивалски прес центар отворен је и за рад новинарки и новинара, уз бесплатну интернет конекцију и освежење, а овде се могу преузети и  новинарске акредитације. Део прес центра је и благајна на којој се могу купити улазнице у периоду од 11 до 15 часова.

Радно време:

  • од 11. до 30. септембра: од 11 до 17 часова (свим данима, осим недељом)
  • од 2. до 10. октобра: од 11 до 19 часова (свим данима)

АКРЕДИТАЦИЈЕ:

Фестивалске акредитације омогућују вам да пратите главни, као и бројне пратеће програме фестивала. Формулар за акредитовање налази се на овом линку, а рок за акредитовање је 20. септембар.

Када је реч о главном програму, фестивалски тим трудиће се да акредитованим медијима обезбеди улаз на све представе. Након смештања публике са купљеним улазницама, потрудићемо се да све вас удобно сместимо како бисте могли да уживате у представама. Осим тога, током трајања фестивала, а у складу са могућностима, позваћемо вас да присуствујете и одређеном броју генералних проба. Информације о томе слаћемо вам у јутарњим часовима, како би сви заинтересовани имали довољно времена да се пријаве.

Када је реч о пратећем програму, акредитовани медији могу да прате све садржаје. Једини изузетак је програм Циркобалкана, па уколико желите да погледате неку од представа, јавите се прес служби на доле наведене контакте, најкасније дан раније у односу на играње представе, како бисмо вам изашли у сусрет.

ФОТО / ВИДЕО:

Протокол за фотографисање односно снимање представа биће достављен акредитованим медијима пре почетка фестивала. За све представе биће прецизно назначена правила фотографисања премијерних извођења и/или генералних проба. Тамо где је фотографисање и снимање забрањено, можете да искористите фестивалске фотографије које ће бити додаване у фолдер са прес материјалима
 
ПРЕС МАТЕРИЈАЛИ:

Сви промотивни материјали, фотографије и информације које могу да вам користе за извештавање о представама налазе се на овом линку. Ту ће се налазити промотивне фотографије добијене од стране трупа, као и наше фотографије настале на Битефу, које ће бити додаване из дана у дан. Молимо вас, водите рачуна о адекватном потписивању фотографија, тамо где је то назначено. Осим тога, акредитовани медији добиће и распоред свих догађаја фестивала, направљен по данима.
 
ИНТЕРВЈУИ:

Све захтеве можете слати прес служби фестивала, путем неког од доле наведених контаката. За било какво додатно питање, стојимо вам на располагању! 

МЛАДЕН САВКОВИЋ
ПР менаџер и координатор прес службе
мејл: [email protected]
Моб. телефон: +381 64 94 28 350

СЛАВИЦА ХИНИЋ
ПР менаџерка
мејл: [email protected]
Телефон: +381 11 33 46 160
Моб. телефон: +381 69 899 24 16

Видео и галерије слика

58БИТЕФ24 | ПРВА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ

58БИТЕФ24 | ПРВА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ