Фото: Јаков Симовић
Фото: Јаков Симовић

Са циљем да у реализацији фестивала сведемо негативан утицај на животну средину на најмању могућу меру, расписујемо Kонkурс за осмишљавање и израду еkолошkог брендинга Битефа.

Kонкурс је отворен за младе до тридесет година старости, визуелне уметнике, дизајнере, креативце, студенте уметничких факултета и све заинтересоване појединце. Учесници конкурса раде на осмишљавању и реализацији физичких промотивних материјала феставала у складу са еколошким стандардима. Тражимо креативна решења за израду функционалног и еколошки прихватљивог брендинга, као што су инфо пулт, гласачка кутија, прес вол, рол ап и цираде, али су добродошли сви предлози у виду уметничких инсталација који ће упућивати на Битеф.

Битеф фестивал обезбеђује сав потребан материјал за израду решења,  акредитације за фестивалске програме, као и смештај за време трајања фестивала и рефундацију путних трошкова за кандидате који нису из Београда.

Сви заинтересовани се могу пријавити појединачно или у групама до петоро. По окончању конкурса, Битеф тим ће формирати две радне групе од петоро људи које ће реализовати потребне материјале.

Пријаве са именом, презименом, кратком биографијом и описом идеје за Битеф еколошки брендинг слати на мејл адресу  [email protected], најкасније до 5. августа 2021. године у 23:59.


Резултати конкурса ће бити објављени на сајту Битефа 9. августа 2021. године.