Фотографија: Томас Аморим
Фотографија: Томас Аморим

Tutti Frutti (1) је божански свеприсутан и свемоћан. Он је око нас и у дубини наше душе. Пред нашим очима видећемо како Tutti Frutti (2)  поприма облик тоника и усковитлане мешавине четворице циркуских уметника врсних капацитета, својеврсне воћне салате од невероватних састојака (3), добро зачињене спонтаношћу и апсурдном логиком. Ова експлозивна формула омогућава гледаоцима да доживе тренутке снажног драмског интензитета, усхићујућег и ослобађајућег хумора, који људе насмеје, а понекад и згрози. Представићемо буржоазију која се забавља у дворцу, војску банана која тренира како би спасла свет, шарлатана који сматра да је духовни водич, или једноставно четири збуњена лудака који се петљају с пластичним предметима.

Tutti Frutti (4) је такође трајна и френетична потрага за поседовањем Моћи (5). Својом  непоколебљивом харизмом ти се људи стављају у средиште контрадикција нашег друштва како би их уништили изнутра.
Све с потписом компаније ЛПМ, Екстремна поезија (6)

 

------------------------------------------------
1 Tutti Frutti је врло добра представа.
2 Врло добра представа у најмању руку.
3 У овој врсти ангажованог цртаћа биће манипулације објектима, али и акробација, хип-хопа, вратоломија, магије, биоскопа, брзе промене, визуелне уметности, кунг-фуа, хипнотизма, слободног пењања, бициклизма, капуере, кумбие, графита и хомеопатије.
4 Kад кажемо да је то добра представа, не претерујемо.
5 Из популарног латинског potere, моћ. Моћ је студиозност, способност, материјална могућност, или моћ да се нешто учини.
6 Екстремна поезија је уживање у лету мараме коју у ваздуху одржава снага моторне тестере.