Fotografija: Tomas Amorim
Fotografija: Tomas Amorim

Tutti Frutti (1) je božanski sveprisutan i svemoćan. On je oko nas i u dubini naše duše. Pred našim očima videćemo kako Tutti Frutti (2)  poprima oblik tonika i uskovitlane mešavine četvorice cirkuskih umetnika vrsnih kapaciteta, svojevrsne voćne salate od neverovatnih sastojaka (3), dobro začinjene spontanošću i apsurdnom logikom. Ova eksplozivna formula omogućava gledaocima da dožive trenutke snažnog dramskog intenziteta, ushićujućeg i oslobađajućeg humora, koji ljude nasmeje, a ponekad i zgrozi. Predstavićemo buržoaziju koja se zabavlja u dvorcu, vojsku banana koja trenira kako bi spasla svet, šarlatana koji smatra da je duhovni vodič, ili jednostavno četiri zbunjena ludaka koji se petljaju s plastičnim predmetima.

Tutti Frutti (4) je takođe trajna i frenetična potraga za posedovanjem Moći (5). Svojom  nepokolebljivom harizmom ti se ljudi stavljaju u središte kontradikcija našeg društva kako bi ih uništili iznutra.
Sve s potpisom kompanije LPM, Ekstremna poezija (6)

 

------------------------------------------------
1 Tutti Frutti je vrlo dobra predstava.
2 Vrlo dobra predstava u najmanju ruku.
3 U ovoj vrsti angažovanog crtaća biće manipulacije objektima, ali i akrobacija, hip-hopa, vratolomija, magije, bioskopa, brze promene, vizuelne umetnosti, kung-fua, hipnotizma, slobodnog penjanja, biciklizma, kapuere, kumbie, grafita i homeopatije.
4 Kad kažemo da je to dobra predstava, ne preterujemo.
5 Iz popularnog latinskog potere, moć. Moć je studioznost, sposobnost, materijalna mogućnost, ili moć da se nešto učini.
6 Ekstremna poezija je uživanje u letu marame koju u vazduhu održava snaga motorne testere.