Dodeljene Bitef plakete sponzorima festivala

Drago mi je što možemo da se i tokom festivala okupimo, sumiramo utiske i planiramo buduću saradnju jer ovo i jeste jedna velika Bitef porodica i naša ideja je da se i vi međusobno upoznate i podržavate, jer se tu rađaju nove ideje, istakla je pri obraćanju Anđelka Janković, rukovodilac PR i marketing sektora Bitefa.

Ovo je treća godina zaredom kako Bitef organizuje druženje sa prijateljima festivala sa ciljem da se poslovna saradnja koja već svakako postoji, obogati i neformalnim druženjima ovakvog tipa.

Kada znam koliko prijatelja imamo ove godine možemo zaključiti da je Bitef na sigurnim nogama, izjavio je Ivan Medenica, umetnički direktor Bitefa.

Mezestoran Dvorište, u kome se i održalo ovo druženje takođe je jedan od važnih prijatelja Bitefa uz pomoć kojih Bitef iz godine u godinu dostiže zacrtane ciljeve i zadaje nove.

Vi ste neraskidivi deo onoga što želimo da naš festival bude, Ivan je lepo govorio koliko nam značite, ne samo u smislu finansijske podrške, već u smislu da postoji toliko osoba koje žele da budu deo nečega što Bitef jeste. To zaista ohrabruje, poručio je prisutnima Miloš Latinović, direktor Bitefa.

Dodeli plaketa prisutvovali su brojni prijatelji Bitefa:

I&F Grupa, Carnex, Deloitte, Halo Creative Team, Vinarija Temet, Vulkan, RTS, Nedeljnik, Represent communication, Domaće kiflice, Kuglica, Toplički vinogradi, MetroMedia, Info Media Group, dnevni list Danas, magazin Cord, Radio Aparat, Vinarija Tonković, Delegacija Evropske unije u Srbiji, agencija New Moment, predstavnici hotela Hyatt i mnogi drugi.