fotografija: Mike Vonotkov
fotografija: Mike Vonotkov

Dragana Vilotić,  profesor scenskog dizajna:
Vrlo zanimljivo! Balansira između neke realnosti u kojoj zapravo živimo i veoma dobro su kompnonovani ti momenti u kojima pratimo nečije instrukcije, pa tek onda shvatamo i koliko su mala ona mesta kada nešto zapravo sami odlučujemo. To bi trebalo da je poenta, ali sve u svemu jedno jako zanimljivo iskustvo i preporučujem svima.

 

Feodor, posetilac iz Rusije:
Ovo je četvrti Remote koji posećujem u svom životu. Prvi je bio na festivalu u Avinjonu, zatim je usledio jedan u Sankt Peterzburgu, pa u Moskvi. Sada, evo- četvrti. Oduvek sam tvrdio da je ovo jedan od najboljih načina za upoznavanje nekog grada. Ovo je moja prva poseta Beogradu. Ova produkcija nam je omogućila da grad sagledamo iz različitih uglova i odvela nas na mesta koja inače kao turisti možda nikada ne bismo posetili. Veoma zanimljiv projekat koji čini da sami sebi postavimo razna pitanja, a odgovori na njih će nam se možda ukazati u budućnosti. Interesantna ideja koja preispituje naše ljudske živote! Želim da čestitam autorima i producentima na ovom projektu.

 

Leonid, posetilac iz Rusije:
 Sjajna predstava! Baš mi se sviđa! Dopadaju mi se i mesta koja smo posetili u okviru ove ture. Ja sam prvi put u Beogradu i ovo je za mene fantastično iskustvo. Sigurno ću pričati svojim prijateljima o ovome i preporučiti im da obavezno posete ovaj grad.